1. Anasayfa
  2. Saat Modelleri

Altın Kaplama Erkek Saatleri İncelemesi

Altın Kaplama Erkek Saatleri İncelemesi
0

2022 Yılının En İyi Altın Kaplama Erkek Saatleri

Pilli saatler ilk olarak üretildiğinde kol saatleri artık herkes için, özellikle erkekler için önemli bir aksesuar olmuştu. Altın kaplama erkek saatleri de 1980 ve 90’lı yılların en popüler aksesuarları haline gelmişti. Zamanla kaybolan bu gelenek 2022 yılında tekrar popüler olmuş durumda. Ayrıca eskiden sadece belirli bir yaşa ve statüye sahip erkeklerin kullandığı altın saatler, bu kez yaş ve statü farkı gözetmeksizin herkes tarafından kullanılıyor. Zaten genellikle her erkeğin hayatının bir yerinde altın kaplama saat kullanmaya hazır olduğu bir dönem oluyor. Çekmecenizde tekstillerinizden çok kol saatiniz olabilir ancak, erkekler için güzel bir altın kaplama saat bulmak konusunda başarısız olmuş olabilirsiniz. 

Neyse ki, günümüzde altın kaplama erkek saatlerin parıltılı görüntüsü orta yaşlı iş adamlarını, inekleri veya babanızın görüntüsünü çağrıştırmıyor. Bunun yerine, günümüzde üretilen altın kaplama erkek saatleri, yaşam tarzlarına, kariyere veya sosyal hayatına daha fazla yakışıyor. Farkında olmasanız bile altın kaplama erkek kol saatiniz bileğinizde olmadığında kolunuz çok boş görünecek. 

Altın kaplama erkek kol saati seçmek oldukça kişiseldir. Altın kaplama kol saati seçerken en önemli kriter, fiyatı, türü ve ne kadar dikkat çekmek istediğiniz ile alakalıdır. Size yardımcı olmak için 2022 yılının en iyi altın kaplama erkek saatlerinden oluşan bir liste hazırladık. Zarif bir şekilde şık ve uygun fiyatlı olanlardan tamamen lükslerin olduğu bu listede tarzınıza uygun bir altın kaplama saat bulacağınızdan eminiz. 

En İyi Altın Kaplama Erkek Saatleri

1 – Invicta 14124 Pro Diver Altın Kaplama Erkek Kol Saati

Invicta’nın Pro Diver modeli, görünüşü göz önüne alındığında oldukça dikkat çeken, ancak fiyatı ile kıyaslandığında oldukça makul fiyatlı bir saattir. Modelin klasik altın kaplama gövdesi sayesinde çarpıcı deniz mavisi bezeli öne çıkar ve bu sayede Invicta Pro Diver modeli bileğinizde özenle taşıyabileceğiniz güzel bir parça haline gelir. Yine de modelin tüm meselesi bana bak der gibi duran harika tasarımı ve renkleri değildir, dayanıklı mineral camı, döner çerçevesi ve pürüzsüz dakiklikteki Japon kuvars mekanizması ile güzel teknik detaylara da sahiptir. 

Invicta Pro Diver hakkındaki belki de tek olumsuz şey, 660 ft’ye kadar suya dayanıklı olduğu belirtilmiş olsa da, tüplü dalış için uygun bir model değildir. Buna rağmen, sahilde ve tekneler de ve tüplü dalış hariç her türlü sulu aktivite de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Invicta Pro Diver Özellikleri :

  • Güneş ışını kadranı
  • Parlak indeksleri
  • Paslanmaz çelik kasa
  • Katlanır klips sistemi

2 – Nixon A045 Time Teller Altın Kaplama Erkek Saati

Açık havalarda takılmayı seven ve kendi tarzını yansıtmak isteyenler için saatler üreten California merkezli Nixon saat, Nixon A045 Time Teller altın kaplama erkek saat modeli ile tüm oldukça dikkat çekici bir tasarım yaratmayı başarmış. Basit, temiz ve sade hatları ile Nixon A045 Time Teller altın kaplama erkek saati tasarımı ile oldukça özgün bir havaya sahip ve dikkat çekmek için abartılı detaylar kullanmıyor. 

Hafif, güvenilir ve büyük bir saat modeli olmayan Nixon A045 Time Teller, oldukça pahalı bir saat modeline benzeyen ve verilen paranın karşılığını gösteren güçlü bir tasarıma sahiptir. Nixon A045 Time Teller altın kaplama erkek saati, kaliteli bir işçiliğe sahiptir ve hassas mekanizması dayanıklı bir kasa ile korunmaktadır. Kol saati almak için kısıtlı bir bütçeniz varsa ve buna rağmen şıklıktan ödün vermek istemiyorsanız Nixon A045 Time Teller, en iyi altın kaplama erkek saat modellerinden birisidir.

Nixon A045 Time Teller Özellikleri : 

  • Japon Miyota kuvars mekanizma
  • 5 bağlantılı sürgülü toka
  • Takı tarzı bileklik
  • 100 metre su basıncına dayanıklı

3 – Invicta 90242-003 Siyah Deri Kayışlı Altın Kaplama Erkek Saati

İsviçre saat markaları arasında farklı tarzı ve ulaşabilir fiyat skalası ile fark yaratan Invicta’nın bir klasiği olan Invicta 90242-003 siyah deri kayışlı altın kaplama erkek saati, çevrenizde bulunan insanları oldukça meraklandıracak bir modeldir. Kaliteli tasarımı ve görüntüsü ile pahalı bir saat havası veren model uygun fiyatı ile sizi şaşırtmayı başaracak. 

Timsah derisi kabartmalı kayışı ve altın kaplama paslanmaz çelik kasasıyla Invicta 90242-003, roma rakamları, üç alt kadranı ve tarih penceresiyle dikkatleri üzerine çeken ayırt edici bir şıklığa sahiptir. Tüm bu özel detaylar, dayanıklı bir mineral cam ile korunmaktadır. 

Invicta 90242-003 Özellikleri :

  • 60 dakika, 60 saniye ve 24 saatlik zaman fonksiyonları
  • Japon kuvars mekanizması
  • 50 metre su geçirmezlik derecesi

4 – Michael Kors MK8281 Altın Kaplama Erkek Kol Saati

Michael Kors MK8281 altın kaplama erkek saatlerinin, aşırıya kaçmadan da flaş bir stile sahip olabileceğinin en önemli kanıtıdır. Hafif altın tonunda olan model, yüksek bir fiyat olmadan da üst grup saat modeli havasını yansıtmakta oldukça başarılı ve bu yüzden Michael Kors MK8281 altın kaplama erkek kol saati verilecek parayı sonuna kadar hak eden bir modeldir. İster bir parti de, ister klasik kıyafetleriniz ile kullanacak olun Michael Kors MK8281 her ortam da kendisini anlatabilir. 100 metrelik suya dayanıklı olması ile beraber şıklığı yanında sağlamlığı ile de ön plandadır. Madeni paralara benzeyen bezeli, güneş ışığını andıran kadranı ve alt kadranları Michael Kors MK8281, tasarımcı bir markadan bekleyeceğiniz kalite ve stile sahiptir. 

Michael Kors MK8281 Özellikleri :

  • Kronograf
  • Mineral cam
  • Kuvars mekanizma
  • Çift butonlu güvenlikli klips sistemi

5 – Diesel DZ4360 Altın Kaplama Erkek Kol Saati

Kendine özgü tasarımı, neredeyse pembe altını andıran rengi ve sağlam görünümüyle Diesel’in DZ4360 modeli kesinlikle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Diesel DZ4360 altın kaplama erkek saatleri arasında, inanılmaz boyutuna rağmen ergonomisi çok iyi ve büyüklüğünün aksine son derece hafif ve konforlu bir modeldir. Yoğun bir yaşam tarzınız olsa bile rahatlıkla kullanabileceğiniz bir modeldir. 

Diesel’in saat koleksiyonunun en dikkat çekici olan DZ4360 sadece gösterişli bir saat değildir, kronograflı bir mekanizma, analog ekran, tarih penceresi olan ve tüm bu detayları koruyan mineral cama sahip oldukça işlevsel bir modeldir. Diesel DZ4360 büyük ve kendinden emin bir saat modelidir ve nerede kullanırsanız kullanın çevrenizdeki insanlar saatinizin de orada olduğunu bilir. 

Diesel DZ4360 Özellikleri : 

  • Harika detaylar
  • Altın rengi kaplama
  • 100 metreye kadar su geçirmezlik
  • Paslanmaz çelik kasa
  • Kronograf

6 – Casio A168WG-9 Vintage Altın Kaplama Dijital Erkek Kol Saati


Casio A168WG-9 Vintage modeli, hemen herkes tarafından bilinen efsane saat modellerinden birisidir. Casio dendiği zaman akla ilk gelen modeldir. Bizde en iyi altın kaplama erkek kol saatleri listesi hazırlarken bu modeli yazmamız gerektiğine karar verdik. Sonuçta en az bir dijital saat eklemeden ve özellikle Casio’nun bu vintage saat modelini eklemeden listenin eksik kalacağını düşündük. Kuş tüyü kadar hafif olan Casio A168WG-9 Vintage, sizi farklı kılacak 70’lerin retro hissine sahip altın renkli bir saattir. Casio, çocukluğunuzun günlerini yansıtan bu saat modelini şıklıktan ve işlevsellikten ödün vermeden yeniden tasarladı. Net dijital ekranı, arka ışığı, alarmı, kronometresi ve otomatik takvimin yanında yedi yılı bulan pil ömrü ile, yetişkinler için tasarlanan Casio A168WG-9 altın kaplama saat modeli içinizdeki çocuğu memnun etmek için fazlasıyla yeterli. 

 Casio A168WG-9 Vintage Özellikler :

  • Sert reçine camı
  • Dijital kronometre
  • 100 metreye kadar suya dayanıklı

7 – Nixon Corporal SS A346 Altın Kaplama Erkek Kol Saati

Zamanı tutmanın yanında günlük yaşamın kargaşası içinde darbeleri kaldırabilecek altın kaplama erkek kol saati arıyorsanız, Nixon Corporal SS A346 tam size göre olabilir. Hem tasarım hem de rahatlık konusunda oldukça konforlu şekilde tasarlanan Nixon Corporal SS A346, oldukça dikkat çekici bir tarza sahip. Nixon Corporal SS A346, oldukça iyi performansa sahiptir, 100 metre suya dayanıklılık, çizilmeye dayanıklı sıkıştırılmış mineral cam, çift kilitli toka ile güzel özellikleri vardır. Ayrıca büyük bir kasaya sahip olmasına rağmen şaşırtıcı derece hafiftir. Ağırlığını hissettirmeden bileğinize kolayca oturur. 

Nixon Corporal SS A346 Özellikleri : 

  • Büyük rakam indeksleri
  • Çizilmeye karşı sıkıştırılmış mineral cam
  • 100 metreye kadar su basıncına dayanıklı

8 – Casio MTP–VD01G-9EV Enticer Altın Kaplama Erkek Kol Saati

Söz konusu dijital saat olduğu zaman dünyanın en iyilerinden birisi olan Casio, Enticer modeli ile çok daha pahalı görünüme sahip olan geleneksel bir saat ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Temiz, basit ve klasik bağlantı kayışı tasarımı ile, Enticer modeli, klasik bir his verir ve daha az teknik özelliği ile gayet güzel çalışır. 50 metrelik suya dayanıklılığı ile mümkün oldukça sudan uzak tutmak gereklidir. Net, okunması kolay kadranı ve çizilmeye dayanıklı camıyla Casio Enticer, günlük kullanım için ideal modeldir. 


Casio MTP–VD01G-9EV Enticer Özellikleri :

  • Hassas Japon kuvars mekanizma
  • Mineral cam
  • Tarih göstergesi
  • Fosforlu indeksler
  • Katlanabilir toka

9 – Fossil FS4867 Altın Kaplama Paslanmaz Çelik Erkek Kol Saati

Fossil saat,, orta segment saatler söz konusu olduğunda dünyanın en iyi saat markalarından birisidir. Rolex veya Omega’ya bir çok fazla para harcamak istemezseniz, Fossil FS467 modelini alıp bileğinizde gururla sergilyebilirsiniz. 45 mm kasa ve 22 mm’lik kayışı paslanmaz çelikten yapılmılmıştır ve aktın rengindedir. Bu özellikler, saatin üretiminde maliyeti en aza indirerek süper dayanıklı olmasını sağlar. Okunması kolay bir kadran ve büyük rakamları sayesinde saati ilk bakışta görebilirsiniz. 

Fossil FS4867 Özellikleri : 

  • 45 mm kasa çapı
  • 22 mm kayış 
  • Paslanmaz çelik 
  • Altın kaplama
  • Okunması kolay kadran
  • Kuvars mekanizma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir