1. Anasayfa
  2. Saat Bilgi Köşesi

2019 Yılı Trend Kadın Saat Markaları ve Modelleri

2019 Yılı Trend Kadın Saat Markaları ve Modelleri
kadın kol saatleri
0


Kol saatleri, icad edildiği zamandan beri kıyafetler için hemen her yıl en önemli aksesuar olarak tercih edilmektedir. Kol saatlerinin temel amacı zamanı göstermektedir ve bunu hepsi yerine getiriyor ancak günümüzde kullanım amacı daha çok şık görünen bir aksesuara doğru evrilmiş durumda. Durum böyle olunca, her yıl yeni saat modelleri yeni trendler meydana getiriyor. Biz de Saat Önerileri olarak 2019 yılının trend olan kadın saat markalarını ve modellerini sizler için listeledik.


Kadın Saatleri Arasında En Trend 6 Moda Markası ve Modelleri

Saatler artık eskisi gibi sadece işlevsellikleri ile değil, şık görünümleri ve tarzları ile de kullanıma uygun hale gelmiştir. Çünkü, çoğu kol saati artık zamanı öğrenmek için pratik değildir. Amaç uygun bir kombin oluşturup bir kıyafeti tamamlamaktır.

Özellikle moda saat markaları kadın kol saatleri için çelik, altın, rose altın vb. saat kasa ve kaplamalarının yanı sıra, deri, silikon, metal, kumaş ve hasır gibi birçok çeşit saat kayış – kordon çeşidi de sunmaktadır. Bu listede sadece iyi görünen trend moda kadın saatlerini değil, aynı zamanda uygun fiyatlı en iyi kadın saatlerini de bulacaksınız.


Casio – Retro çılgınlığı geri döndü

Özellikle 1980 ve 90’lar da kol saati dediğiniz zaman insaların aklına ilk gelecek marka Casio ve özellikle efsane kare kasa saat modelidir. Bu efsanevi model 2019 yılında değişmeyen basit tasarımı ile tekrar trend oldu.

Casio - Retro Kadın Kol Saati
Casio – Retro Kadın Kol Saati

Retro ve nostalji saat tasarımlarını seviyorsanız, Casio saatlerinin Vintage koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. Marka artık, hasır, çelik, silikon olmak üzere çeşitli kayış ve renklerde saatler üretiyor.


Fossil Saat – Sportif, Zarif ve Çok Çeşitli

Fossil kadın saat modelleri, şık ve herkesin tarzına uygun bir model bulabileceği kadar geniştir. Fossil markasını sadece saatleri ile değil, aynı zamanda el çantası, deri eşya, giyim gibi farklı ürünlerle de moda dünyasına yön verdiğini görmekteyiz. Fossil, moda saatleri endüstrisinin en tepesindeki markalardan biridir çünkü, Marc Jacobs, Burberry, Michael Kors, DKNY gibi moda markalarının lisanlı saatlerini üretmektedir.

Marka hakkında daha fazla bilgi almak için “Fossil Saat” yazımızı okuyabilirsiniz.

Paragrafın başında da bahsettiğimiz gibi Fossil saat markasının özellikle kadın koleksiyonu oldukça çeşitlidir ve koleksiyonun içerisinde çok fazla trend olmuş model vardır. 2019 klasikleri arasında ise  ”ES4497 Tailor Mini”, ”ES4317 Scarlette” ve ”ES4301 Carlie” modelleri bulunmaktadır.

Fossil - ES4497 Tailor Mini Kadın Kol Saati
Fossil – ES4497 Tailor Mini Kadın Kol Saati


Fossil - ES4317 Scarlette Kadın Kol Saati
Fossil – ES4317 Scarlette Kadın Kol Saati


Fossil - ES4301 Carlie Kadın Kol Saati
Fossil – ES4301 Carlie Kadın Kol Saati

Bu sofistike üç modelin de farklı renk seçenekleri mevcuttur ancak, yukarıda kodları ile yazıklarımız 2019 yılının trend olmuş, en çok satan Fossil kadın saat modelleridir. Modeller klasik çizgilerde olmasına rağmen, oldukça şık bir görünüme sahiptirler.

Fossil günümüzde sadece standart kol saatleri üretmiyor. Eğer ki günümüz teknolojisine uygun akıllı saatlerden kullanmak istiyorsanız Fossil hibrit modellerine de bakabilirsiniz. Bu modeller akıllı saat teknolojisini şık ve sofistike ile buluşturan eşsiz modellerdir.


Skagen Saat – Danimarka Yaşam Tarzı

Danimarka’lı bir çift tarafından kurulan saat ve mücevher markası Skagen 2012 yılında Fossil Group tarafından satın alındı ve özel bir marka olarak üretilmeye devam ediyor. Skagen, tasarımda imzası olan markaların başında gelmektedir.

Skagen -Limited Edition Collections Kadın Kol Saatleri
Skagen -Limited Edition Collections Kadın Kol Saatleri

Basit saat tasarımları Fossil dahil birçok markada bir dereceye kadar bulunmasına rağmen, Skagen saat modellerinin oldukça minimalist tasarım özelliğine sahip saatleri pek çok markanın saatlerinin çok ilerisindedir. Ayrıca Skagen saat modelleri, modern ve estetiktir. Bu sayede her türlü kıyafetiniz ile mükemmel şekilde uyum sağlar. 2019 yılı Skagen kadın saat modellerine göz atmadan karar vermeyin.

Marka hakkında daha fazla bilgi almak için “Skagen Saat” detaylı inceleme yazımızı okuyabilirsiniz.


Junghans Saat – Yenilikçi

Junghans’ın özellikle ”Max Bill” modeli, kol saatleri arasındaki en özel saatlerden biridir. Mimar Max Bill tarafından tasarlanan bu saatler, 1961 yılından beri neredeyse hiç değişime uğramadan bu günlere kadar geldi.

Junghans - Max Bill Collection Kadın Kol Saatleri
Junghans – Max Bill Collection Kadın Kol Saatleri

Özelikle, saat numaraları, indeksleri ve bombeli cam tasarımı sayesinde her kadının bileğinde göz alıcı bir aksesuar olarak kullanılmaya devam ediyor. En iyi Alman Saat Makarları arasında yer alan Junghans saat, zamansız saat tasarımlarını saatçilik sanatı ile birleştiren gerçek bir usta.


Rosefield Saat – Orijinal Hollandalı

Rosefield saat markasını iki kelime ile anlatmak isteseydik, bu kelimeler sportif ve zarif olurdu. Markayı en iyi bu iki kelime tarif etmektedir. Hollanda saat markası olan Rosefield tasarımlarında zarif bir çizgi benimsemiştir. Fazla dikkat çekmeyen ama kesinlikle göz alıcı bir tarz.

Rosefield – Kadın Kol Saatleri

Küçük bir servet harcamadan da oldukça şık bir kol saati alabilirsiniz. Rosefield saat markası sadece şık değil, aynı zamanda uygun fiyatlıdır. Stil sahibi kadınların severek kullandığı bir markadır.


Michael Kors Saat – Klasik Görünümlü Modern Tasarımlar

Günümüzde kadın moda markaları denildiği zaman aklımıza gelen markalardan biri de kesinlikle Michael Kors’tur. Michael Kors son yıllarda kadınlar arasında oldukça popüler ve bu hiç şaşırtıcı değil. Moda saatler, mücevherat, giysi, çanta gibi, kadın ile alakalı olan hemen her türlü aksesuarı üreten marka, özellikle saat koleksiyonu ile büyülüyor.

Michael Kors - Kadın Kol Saatleri
Michael Kors – Kadın Kol Saatleri

Markanın oldukça geniş bir saat koleksiyonu var ve her duruma uygun bir model mutlaka bulunmakta. Michael Kors, tasarımı sadece günümüz modasına uygun trend saatler ile sınırlandırmamıştır. Zamansız tasarımları arasında şimdiden klasik olan bir çok modeli mevcut.

Günümüzde lüks kadın saat markalarını saymazsak, moda grupları içerisinde o yılın trendine yön veren markalardan biri de Michael Kors’tur. Tarzına ve modaya önem veren kadınlar için Michael Kors saatleri en iyi tercihlerden biridir. Kesinlikle paranızın karşılığını alacaksınız.

Marka hakkında daha detaylı blgi için “Michael Kors Saat” yazımızı okuyabilirsiniz.


Bilekteki Mücevher – Mükemmel Bir Hediye Olarak Kol Saati


Kadınların kolyeler, küpeler ve yüzükler olmak üzere bir çok aksesuarı vardır. Ancak çok kadınları mutlu edecek tek aksesuarlar bunlar değildir. Kol saatleri de kadınlar arasında kullanılan en popüler aksuarlardan biridir. Ancak ister hediye olsun ister kişisel bir alışveriş olsun kol saati alırken kendinize birkaç soru sormalısınız.

Bunun için “Saat Seçimi Nasıl Yapılır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Her şeyi bir kenara bırakırsak kol saatleri çok kişisel aksesuarlar. Bir kol saati kişiye özel olarak adlandırıldığında saatin dayanıklılığı ve fiyatı ikinci planda kalır.


2019 Kol Saati Trendleri Nelerdir?

Çizgili, renkli, deri kayışlar, altın, gümüş, rose kaplamalar artık kol saatleri içerisinde klasik tasarımlar olarak yerini aldılar. O yüzden 2019 trendlerinde bir sınır yok. Bu yıl da hemen her kol saati çok popüler ancak içlerinde özellikle silikon kayışlı ve aşırı canlı renge sahip modeller daha çok tercih ediliyor.

Bu trendin tek sorunu, renk ve modellerin genelde her kıyafet ile uyumlu olmaması, o yüzden eğer koleksiyonunuzda birkaç tane kol saati varsa bu canlı renge sahip kol saati modellerini tercih edebilirsiniz. Eğer ilk kol saatiniz olacak ve sürekli aynı modeli kullanacaksınız paragrafın başında bahsettiğimiz artık klasikleşen, altın ya da gümüş kasalı, hasır veya deri kordona sahip saat modellerini tercih edebilirsiniz.

Ayrıca, “2019 Yılının En İyi Lüks Kadın Saat Modelleri” yazımızı inceleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir